Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τι άλλο θα δούμε άραγε??? 1η γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα με την υποστήριξη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

1η γιορτή Κάνναβης στο Σύνταγμα με την υποστήριξη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Media


Με αιτήματα όπως την αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών, τη νομιμοποίηση της θεραπευτικής και ψυχαγωγικής κάνναβης, αλλά και την αυτοκαλλιέργειά της πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Μαίου, στο Σύνταγμα, η 1η γιορτή Κάνναβης.
Μεταξύ των υποστηρικτών της γιορτής που οι διοργανωτές χαρακτηρίζουν «συλλαλητήριο» υπάρχει και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ.
Τούτο προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη που δήλωσε πως «με όλο το σεβασμό» η πολιτική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει απευθυνθεί σε ειδικούς στα θέματα της απελευθέρωσης πριν αποφασίσουν να λάβουν μέρος στο συνέδριο.
Η γιορτή που θα διαρκέσει δώδεκα ώρες και θα έχει μορφή συλλαλητηρίου, διοργανώνεται στο πλαίσιο της  παγκόσμιας ημέρας δράσης Global Marijuana March.
Στόχος μεταξύ άλλων είναι να υπάρξει ενημέρωση για τις αντιναρκωτικές πολιτικές, για τα εναλλακτικά μοντέλα αποποινικοποίησης που εφαρμόζονται σε όλο το κόσμο και τον οφέλη τους.
 Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές: «Ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος στις 9 Μάη (13:00 το μεσημέρι με 01:00 το βράδυ) για να το κάνουμε νόμιμο με την παρουσία μας και να πιέσουμε την Κυβέρνηση να ακολουθήσει σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου