Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τι συμβαίνει στο Δήμο Λοκρών κύριε Δήμαρχε και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι;

  
Ο Δήμος Λοκρών και συγκεκριμένα η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, έβγαλε χθες μία ανακοίνωση από το πουθενά για ένα θέμα σχετικά με κάποιον έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Πέρα από το γεγονός ότι μας ενημερώνει για μία επίσκεψη (sic) του ΣΔΟΕ στο Δήμο και ότι παραδόθηκαν (sic) κάποια στοιχεία, που αφορούν υπόθεση ή υποθέσεις προ του 2010, σε μία προσπάθεια ίσως μετακύλισης πολιτικών ευθυνών, η ανακοίνωση δεν κάνει καμία αναφορά επί της ουσίας της υπόθεσης.

Καλό θα ήταν, επειδή όλα τα θέματα του Δήμου, τα λεγόμενα κοινά, είναι δημόσια θέματα και δεν εξαντλούνται κεκλεισμένων των θυρών από κάποιους μόνο αιρετούς, να μας ενημερώσει επισήμως ο Δήμαρχος Λοκρών Κύριος Νικόλαος Λιόλιος για το θέμα και για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ως δημότες (και φορολογούμενοι) οφείλουμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Δήμο μας και με ποιο τρόπο γίνεται η διαχείριση των χρημάτων μας από όλες τις δημοτικές αρχές, πρώην και νυν.

Καλούμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να ενημερώσουν τους δημότες υπευθύνως και επωνύμως για το τι συμβαίνει στο Δήμο Λοκρών.

5 σχόλια:

  1. Μάλιστα... Δεν μας λέει όμως τι ακριβώς έχει γίνει... Γιατί;

    Είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι για τους πρώην δημάρχους, ο νυν δήμαρχος, θα τους είχε κράξει από τα κανάλια... κατά την προσφιλή τακτική του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πήγαν τα λεφτά από τις λαϊκές αγορές μπορεί να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή